Prepress 

Med rätt behandling av dina bilder kommer dina trycksaker nå nya nivåer

Ska du skapa en trycksak? Kanske en broschyr eller en monter inför en mässa? Behöver du hjälp från grunden, eller bara hjälp med att fixa till detaljerna så det inte ser amatörmässigt ut? Du har kommit till rätt ställe. Med vår hjälp och rätt bearbetning av ditt material kommer den färdiga produkten bli av en helt annan standard.

Vi kan hjälpa dig med arbete som är inom prepress-området. Det kan handla till exempel om att retuschera på de sätt du önskar eller att frilägga ett objekt i en bild. Vi kan också hjälpa dig att utforma material för marknadsföring från grunden. Då handlar det om att vi förverkligar din idé, och i samarbete med dig använder vår kunskap och erfarenhet för att skapa de trycksaker du behöver, som är av högsta klass.

Med de prepress och reproarbeten du kan anlita oss för kan materialet justeras så att slutresultatet blir mycket bättre och ger ett proffsigare intryck. På det sättet blir trycksaken mer lyckad och man kan lättare nå det man önskar.

Våra medarbetare har olika specialområden, en del är specialister på just den typen av bildarbeten som friläggning eller retuschering innebär. Med deras speciella kompetens går det att säkerställa att originalet optimeras så förutsättningarna är de allra bästa inför tryck. På det sättet kan man få den högsta standarden på den mässmonter, broschyr eller folder som tas fram.

Vi arbetar till exempel med:

  • Original, att utgå från det material som önskas
  • Justering och omarbetning av text
  • Justering av till exempel färgen i bilder
  • Friläggning av objekt i bilder
  • Retuschering efter önskemål
  • Provtryck, så det blir möjligt att se hur produkten kommer se ut när den är färdig, och det är möjligt att göra justeringar innan produkten går till tryck

Vill du bli kontaktad?

Ange ditt telefonnummer eller din e-post så kontaktar vi dig