Om oss

Etcetera Offset AB grundades i oktober 1974 av Jan och Margaretha Nyström. På senare år drivs företaget av döttrarna Malin och Marie som har utvecklat det vidare med ett bredare sortiment.

Vår målsättning är alltid att producera produkter med minsta möjliga miljö-påverkan men med den högsta tänkbara kvalitén. Vi arbetar kontinuerligt med miljöaspekter och hur vi kan minska påverkan av dessa. Detta är en miljö-policy som hela personalen är införstådd med och strävar efter i det fortlöpande arbetet.

Vi är Agenda 21 certifierade, vilket betyder att vi arbetar med FN:s globala handlingsprogram för hållbar utveckling. Dessutom kan vi klimatkompensera och bidra till att nya träd planteras.

Allt material så som färgspill, metaller, papper och plast, sorterar vi i för ändamålet avsedda återvinningskärl.

Dessutom kan vi trycka på miljömärkt papper och vi använder även vegetabiliska färger och rengöringsvätskor som är biologiskt nedbrytbara.

Vi tillverkar många olika produkter här på Etcetera och vi hjälper dig oavsett om du har enklare trycksaker eller om du har några speciella önskemål. Vi gillar att hjälpa våra kunder med bra och unika lösningar till rätt pris.

Det unika med oss är det unika saker vi gör. Hör av dig till oss och låt din idé bli till verklighet! 

Vår värdegrund är Enkelt, Tryggt, Hållbart & Flexibelt

Etcetera Offsets historia

1974 Startar Etcetera Offset i Ramnaslätt

1993 Köper vi en tomt och bygger vi ny lokal på andra sidan Industrigatan

1994 Inviger vi vår nya Heidelbergpress

2015 Bygger vi ut lokalerna 

Vill du bli kontaktad?

Ange ditt telefonnummer eller din e-post så kontaktar vi dig