Reklam och marknadsföring

Att göra reklam och marknadsföra ditt företag kan vara avgörande för hur det kommer att gå för din verksamhet. Därför är det extra viktigt att du når ut med ditt budskap till rätt målgrupp. Vi ger dig rådgivning när det gäller tryck för att resultatet ska bli ett engagerande material. Vi har många olika alternativ när det gäller papperstjocklek och stilar för att ge dig det du vill ha, eftersom vi vill vara din självklara leverantör av trycksaker. 

Trycksaker för dig:

  • Flyers - kostnadseffektiv marknadsföring

Vi hjälper dig att trycka intresseväckande flyers utifrån dina önskemål. Du kanske behöver flyers till ditt kommande event eller vill ge ut rabattkuponger för din nya produkt. Beroende på vad du ska ha dina flyers till kan det finns vissa saker att tänka på, exempelvis storleken.  Inga uppdrag är för stora eller för små för oss, vi hjälper dig så du blir nöjd. 

  • Foldrar & kataloger

Foldrar och kataloger är ett bra sätt om du vill ge lite mer information om en eller flera produkter/tjänster. Möjligheterna att variera dina foldrar och kataloger är många. En folder kan ofta vara mer lättöverskådlig än en katalog då den har färre sidor, de kan vara enkel- eller dubbelsidiga. Hur ska du då veta vad som passar dig bäst? Som din trycksaksrådgivare hjälper vi dig att uppnå det bästa.

  • Produktblad & företagspresentationer

Produktbladet kan innehålla, förutom en beskrivning av din produkt eller tjänst, mer specifik information om din produkt så som tekniska specifikationer och mätvärden. Medan en företagspresentation fokuserar mer på företaget. Båda kan självklart inkludera bilder. Bladen kan användas för att lyfta ditt företags profil eller för att marknadsföra en produkt eller tjänst. Vi hjälper dig att ta fram det bästa produktbladet, vill du ha flera sidor passar en folder eller katalog dig bättre.

Vill du bli kontaktad?

Ange ditt telefonnummer eller din e-post så kontaktar vi dig