Kontorstryck

När du har ett företag kan du behöva saker som du kanske inte funderat på tidigare, så som visitkort, kuvert och brevpapper med din logotyp eller varför inte post-it lappar. Saker som helt enkelt gör ditt kontor snyggare helt enkelt. Idag är det många företag som har kontorstrycksaker som är speciellt utformade för dem för att de ska sticka ut det där lilla extra, både internt och externt. Syftet med detta är oftast av estetiska skäl.

Igenkänning med kontorstryck

Visst känns det lite mer professionellt och seriöst när du får ett brev hemskickat med företagets logotyp både på kuvertet och brevpappret istället för ett vanligt vitt kuvert. Dels för att det blir lättare för dig att känna igen vilket företag som skickat brevet till dig och sen för att det sticker ut lite från mängden andra kuvert.

Att synas ordentligt stärker ditt varumärke och ger dig högre igenkänning, vilket gör att du kan hamna i top-of-mind hos din potentiella kund. Blir du ihågkommen kan det resultera i att fler köper just din produkt eller tjänst.

Vill du också att dina kunder ska känna igen att det är du som skickar brev till dem? Eller varför inte kunna ge dina potentiella kunder ett snyggt visitkort? Det finns olika saker att tänka på när det kommer till just kontorstryck. Bland annat vilket typ av kuvert som passar just ditt företag bäst och vilken typ av papper du vill ha. Vi hjälper dig att uppnå dina drömmar genom att hjälpa dig med kontorstryck.

Vi erbjuder bland annat:

  • Spiralblock
  • Visitkort
  • Kuvert
  • Brevpapper
  • Post-it lappar

Vill du bli kontaktad?

Ange ditt telefonnummer eller din e-post så kontaktar vi dig